perjantai 15. helmikuuta 2008

Ja se kestovaippailu...

Kestovaippailuun hurahdin jo kun pikkumies oli vielä pilkkeenä iskän silmäkulmassa ja raskausaikana hulluus vain paheni... saati nyt kun on "koekaniini" noille tekeleille :)
Tässä siis ensimmäinen kunnon vaippa muokatulla tirsokas-mummut-kaavalla ja vieressä aito-tirsokas...

No kun tuo ekka oli passeli, niin niitä vain tuli ja tuli ja tuli lisää... Onneks, sillä kaikki nuo on ahkerassa käytössä olleet, mutta harmikseni täytyy todeta että meidän pikkumies on jo noista s-kokoisista kasvanut ulos... (Näkikö kukaan mihin se kolme kuukautta vilahti???)
Tässä isompaa kokoa oleva sisätäyttis. Äiskältä sain ton kankaan niin pakkohan siitä oli vaippa tehä! Muutama muukin äiskän aarreaitasta löytynyt kangas tuolla odottaa ompelijaa...
Ja tässä THE LEMPPARIVAIPPA!!!! Aivan ihanan pehmoinen ja söpö sisätäyttis! Vanhan yöpaidan rintamuksessa oli tuommonen kuva ja miksipä muuksikaan se olis muuntunu kuin vaipaksi!2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Millä kaavalla teit S-kokoisia vaippoja? Nämä on ilmeisesti tehty M-koolla?

t.Lullis

Napsanakkeli kirjoitti...

Tuon s-koon kaavan olen yhditellyt kahdesta kaavasta. Aidosta tirsokkaan s-kokoisesta vaipasta piirsin kaavat ja sit yhdistin mummut-kaavat "parhaita" puolia siihen. Noista tuli kyllä tosi hyviä ja käytännöllisiä vaippoja!

T:Kirsi