maanantai 26. tammikuuta 2009

Ihana viikonloppu!

Heipparallaa!
Ihana viikonloppu takana. Oli kiva olla kotona ja puuhailla kaikkea pientä kivaa. Ja mitä luksusta viikonloppu pitikään sisällä: mie sain aivan kaikessa rauhassa ommella hurruuttaa ja mies hoiteli pojan samalla kun hän siivoili, pesi pyykkiä (niin paljon että meijän pyykikorit oli ihan tyhjät!!!!), putsasi keittiön ja laittoi niin taivaallisen hyvää ruokaa että en meinannut ähkyltäni päästä enää pöydän äärestä poies :)

Mutta tuotoksiin:
Eli lisää kauppakasseja. Joulupukin konttiin tein siskolleni kauppakasseja ja sain heti "tilauksen" kahdesta uudesta kassista. Kissakangas mulla olikin valmiina. Punaset verhot sain edesmenneen mummoni jäämistöstä ja niistä kehkeytyi heti kauppakasseja, joissa sisuskankaana on toisessa verhonjämät ja toisessa lakanakangasta.
Ihastuin tuohon punaseen verhokangaskassiin niin että tein tuon keltaisen itselleni "kirjastokassiksi".

.....................................

Tämä myssy on jo aiemmin valmistunut mutta livahti niin nopeaa puikoilta käyttöön, että nyt vasta ehdittiin se kuvaamaan :) Mä en ois näin värittömästä tykännyt mut ku inspiraatio iski ja kotona oli tätä niin puikot alkoi sauhuamaan ja tykätty myssy tuosta sitten tulikin!


.....................................

Sisko on pyytänyt jo aiemmin pojallensa essua ja nyt vasta sain moisen valmiiksi. Samaista kissakangasta sekin. Niskahihna säädettävissä napin avulla. Mallina meijän oma poitsu. (Kuvassa takana häämöttää koirien sänky jonka esittelen vasta kun saan siihen patjan...)

Kokkivuoro vaihtui nopsaan kun pojalla oli hoppu omiin hommiin! Huomasin muutaman kuvan räpsittyä että kuvauskohteeni oli hävinnyt ja kaulin oli hyljätty nallukan syliin :)

Ei kommentteja: