maanantai 9. helmikuuta 2009

Terveisiä Helsingistä!

Viikonloppu vierähti Helsingissä. Lensimme kaverini kanssa sinne lauantai aamuna ja päivällä käytiin vähän kaupoissa kiertelemässä. Illalla olikin se kauan odotettu Apassionata-hevosshow ja eipä voi muuta kuin kehua kuinka mahtava ja mukaansa tempaava show se oli. Mahtavia hevosia!

Sunnuntaina käytiin Kirppis-ohjelmastakin tutulla Valtterin kirppiksellä Vallilan makasiineilla. Olihan siellä melkoinen ihmis- ja tavaramäärä siihen nähden että täällä Muhoksen perukoilla saa usein ylhäisessä yksinäisyydessään kiertää kirpputoria :) Heh. Löysin sieltä neljällä eurolla tuon vanhan ompelukonelaukun ja eurolla nuo ihanat "eräjormasandaalit". Olen jo kauan etsinyt pikkumiehellemme "muistojen laatikkoa" ja tuo oli siihen tarkoitukseen aivan oiva. Ostaessani mietin että tuunaan sen jotenkin mutta en tiedä raskinko sittenkään... katsotaan.

Sunnuntaina iltapäivällä lensimme takaisin Ouluun ja kyllä vain automatka lentokentältä kotiin tuntui pidemmältä kun taisi olla vähän jo poikaa ja miestäkin ikävä :) Ihana reissu meillä kyllä oli ja mieskin tuumaili että he pärjäsivät niin hyvin pojan kanssa kahdestaan että äippä saa kuulemma useamminkin lähteä reissuun :)

Ei kommentteja: