sunnuntai 14. joulukuuta 2008

Huivi

Viimeinkin sagittaria-huivini on valmis! Vilman blogissa olen huivia jo pitkään ihaillut ja nyt oma tuotokseni on käyttökunnossa. Tein huivin mustasta adriafilin avantgarde-langasta. Langat ostin Oulun kädentaitomessuilta nyt syksyllä.Melko helppo tuo loppujen lopuksi oli tehdä vaikka kuvion vaihtuessa sain vähän aikaa pähkäillä että kuinkas edetään. Kun huivi oli päätelty, niin ajattelin että tästähän ei tainnutkaan tulla mitään... se näytti jotenkin niin "supulta" mutta kun sain sen pingotettua niin vastassa olikin iloinen yllätys: sileä, mukavan ohut ja sopivan kokoinen huivi! Huivi on todellisuudessa isompi kuin alla olevassa kuvassa näkyy... se vain kääntyy reilusti sohvan selkänojan taa ja näin ollen kuvasta saa pienemmän vaikutelman...4 kommenttia:

Vilma kirjoitti...

Ooo, onpa se dramaattinen mustana, wau!

Pingotus tekee kyllä ihmeitä pitsineuleelle, onneksi. Sagittariakin näyttää varsinaiselta kissanoksennukselta kun sen saa puikoilta pois, mutta kyllä kunnon pingottaminen siitäkin huivin tekee. :)

Anonyymi kirjoitti...

Moi! Sinullahan on täällä kaikkea kivaa. Nam. Huivi on todella kaunis. Voisin jopa harkita itsellenikin. Jantiina vinkkasi sivuistasi ja eipä kehut menneet hukkaan. Olet selvästi käsityöimmeisiä sinäkin! Mukavaa joulun aikaa. Ps. Saankos muuten laittaa sinut oman blogin listalle?

Napsanakkeli kirjoitti...

Vilma: Tosiaankin pingotus tekee ihmeitä! Kyllähän musta on musta, mutta aattelin että jos vaaleemman asun kanssa sitä pitää niin varmasti erottuu huivikin edukseen :) Ja kaverille on jo tilauksessa samanmoinen :)

Kati: Kyllä vain saat laittaa blogilistalle ja tervetuloa uudelleen! Olenkin jo piipahdellut sinun sivuilla useamman kerran aiemmin :)

T:Näpsis

Jantiina kirjoitti...

Kaunis huivi!! Ja kiva idea nuo pumppupullot tuolla alemmassa postauksessa!