keskiviikko 10. joulukuuta 2008

Isojen poikien vaippoja...

Huoh, mihin se aika on kulunut!! Täällä vietettiin jo aikaa sitten ukkelin yksvuotissynttäreitä vaikka vastahan mä ison masun kanssa haaveilin pienen pienistä newborn-kokoisista vaipoista! Jätkä osaa jo kävellä ja on siirtymässä L-kokosiin vaippoihin niin pakkohan se on itselle myöntää, että meillä on nykyään taapero, ei vauvaa. Sniff!
Tässäpä siis neljä pul-taskuvaippaa BumGeniuksen kaavoilla. Tuli kyllä aivan loistovaippoja, kuten kaupanversiotkin ovat!Keltaiseen väriin hurahtaneena ja tietskarihuoneen remonttia suunnitellessa, tuli niin hullu ajatus mieleen että pitäisiköhän maalata hurauttaa nää kammarin seinät pirtsakan keltaisiks?:)

4 kommenttia:

Jantiina kirjoitti...

Aika on tosiaan kulunut... vuosi mennyt ihan hetkessä! Terveiset Taaperolle!

Alempaan postaukseesi viitaten; ladot ja liiterit ovat aarreaittoja!! ;)

Napsanakkeli kirjoitti...

Kyllä vain! Ootan innolla että pääsen taas teidän perälle. Anoppilan mökin vanhalle postilaatikolle on jo suunnitelmat kun vaan saisin sen kotiutettua :)

Anonyymi kirjoitti...

Kivoja vaippoja ja muitakin ihania juttuja sivuillasi! Oliko sinulla tuohon vaippaan ostettu kaava, vai löyykö netistä jostain? Mä olen tahnyt pääasiassa näitä kestovaippainfon sivuilta löytyviä kaavoja. Olen tässä vasta tehnyt omat blogisivut...ihan kesken ovat vielä ja paljon on jäänyt laittamatta sinne, kun en ole ehtinyt.
T.Jaana
http://jaanama.vuodatus.net/

Napsanakkeli kirjoitti...

Hei vaan Jaana!
Mä piirsin itte nuo kaavat bumgeniuksen taskuvaipasta, isoimmalla koolla. Ja nuo vaipat on kyllä ollu tosi hyviä käytössä :) Muutaman vaippakaavan oon ottanu just kestovaippainfon sivuilta ja osan oon piirtänyt hyviksi havaituista ostovaipoista (joita ei kovin montaa ole tsi-tuotannosta johtuen...) mut parhaimmat vaipat on tullu "yhdistellyillä" kaavoilla, eli muutamasta vaipasta ne parhaimmat puolet ku yhdistää samaan kaavaan niin avot :)

Kävinkin jo visiitillä sivuillasi. Teretulemast tännekin uudelleen.

t:Näpsis