keskiviikko 10. joulukuuta 2008

Pelastus...

Appiukko oli kesällä halakolavon kattua kunnostamassa ja minä siellä piipahdin myös. Mitäpä silmäni näkivätkään kun latoon sisään pääsin! Täynnä "aarteita"! Toisin sanoen vanhaa roinaa, jotka on hyljätty aika päiviä sitten... Pelastin tämän kaapin ja ihanaakin ihanamman vanhan ruostuneen öljytonkan (neliskanttinen...)! Kaappi on ollut appivanhemmilla aikoinaan autotallissa , jäljiltä päätellen öljypurkkien yms säilytyspaikkana ja sittemmin viety latoon "kastumaan"... Kaappi on tosi huonossa kunnossa, etenkin tuo pöytälevy, mutta nyt se on kunnostuksen alla jotenka eiköhän siitä vielä käyttökelpoinen tule!

Joku tuunauskärpänen muhun on taas talven myötä iskenyt entistä vahvemmin eli ei varmaan jää viimeiseksi tuunaukseksi tuo kaappi :) Kirpputoreja oon kierrelly ja sieltä mökille olen useampia kankaitakin bongaillut. En malta oottaa että ensi keväänä päästään mökkiä ja mökkisaunaa kunnostamaan ja sisustamaan kierrätyshengen nimissä! :)


3 kommenttia:

Geraldo Maia kirjoitti...

Hauskaa Joulua ja onnellista uutta vuotta!
Geraldo

maano kirjoitti...

ilmanmuuta tulin vastavisiitille :) näytät olevan näppärä käsistäsi :) . juu ja oikeeseen osuit oon himo kirppukiertäjä tosin tällä hetkellä työ haittaa kiertelyjä , mut tosin työki on unelma hommaa työskentelen sisustuskaupassa :) kaapista tulee takuulla huippu :) tulen kyllä pistäytyyn uudelleenki :)

Napsanakkeli kirjoitti...

Maano: Vau mikä työ! Kun eilen kävin sun blogissas niin tänään oli pakko lähteä kirppiskierrokselle :) Ruukaan kyllä useasti itsekin käydä kirppiksillä ja mukavahan siellä on pyöriä.
Tulehan toki uudestaakin!