maanantai 26. tammikuuta 2009

Hamosia!

Kipasin syksyllä kirpparille ja näin ihanaakin ihanamman pyöreän pöytäliinan josta välttämättä halusin hameen. Liina olis jäänyt liinana kirppikselle koska mun mielestä 10e oli siitä liian paljon mutta kun välttämättä halusin siitä hameen niin eihän se 10e kovin paljoa ollukkaan, hih :) Tällainen ihanuus siitä syntyi ja pääsi heti mun lempparihamoseksi!
Tätini toi edesmenneen mummoni vaatteita ja verhoja mulle että saan katsoa mitä niistä otan. Sieltä löysin tämän ihanan kietaisuhameen ja olen ihan myyty! Se oli rakkautta ensi silmäyksellä <3
Alla olevan turkoosin hameen värkkäsin siskoni "hameenhelmasta". Meinaan joku aika sitten lyhensin siskon piiiitkän ja liehuva helmaisen hameen ja siitä jääneestä noin 30cm suikaleesta sain ommeltua tämän. Ei mikään kaunistus mutta varmasti mukavan vilpoisa kesähelteillä! (niitä odotellessa!!)
Tämä kukkahame on valmistunut jo pari vuotta sitten... Halusin trikoohameen joka on mukava raskausmasun kanssa. Tämä on siis harvinaisesti ostokankaista tehty :) leikkasin trikoosta pyöreän palan, keskelle reikä ja siihen vyötärökaitale ja hame oli siinä. Yksinkertanen tekasta ja mukavan rento pitää! Ja nyt kun raskausmahasta ei ole enää tietoakaan niin hamonen menee silti, näppärää!
(Kuvassa kylläkin rv22 tai jotain sinne päin...)


2 kommenttia:

Kati kirjoitti...

Sinullahan ompelukone surissut ahkerasti ja oletkin kivannäköisiä hameita työstänyt. Kierrätys on kova juttu!

Napsanakkeli kirjoitti...

On surissut joo ja ilahduttavaa on se että jotain saa joskus valmiiksi asti...