lauantai 10. tammikuuta 2009

Kuutamokävelyllä!

Eilen lähdettiin kuuden pintaan koko sakilla koirien kanssa lenkille. Poika käärittiin vaunuihin ihanan lämpimän lampaantaljan sisään ja itsellemme sen verran vaatetta että reippaasti kävellen tarkeni pakkasessa. Kuutamo oli huikea ja kun täällä maalla asustamme niin katuvalot eivät onneksi ole pilaamassa tunnelmaa! Kameran otin jalustoineen mukaan ja harjoittelin vähän hämäräkuvausta. Kuvista näkee kyllä tunnelman (mutta laadullisesti niissä olis vielä paljonkin parantamisen varaa...). Toinen kuva pellolta ja toinen meidän autotallin kulmalta...


...............................

Tänään kiertelin Muhoksen putiikit läpi ja löysin kuin löysinkin sopivat langat mipen coffee tunikaan. Heh, etsinnässä oli niinkin "harvinainen" lanka kuin Novitan ruskea Nallelanka :) Oli miten oli, niin kolmannesta putiikista vasta tärppäsi :)

Käytiin myös kirjastossa ja lainasin kivan pinon sisustuskirjoja ja -lehtiä...

Nyt vaan en tiedä kummasta aloittaisin: neulomisesta vai lukemisesta?

5 kommenttia:

Jantiina kirjoitti...

Todella kauniita kuvia! Voin kuvitella tunnelman!!

Ja ihania kirjoja... bongasin pinostasi tuon Puhdas tyyli-kirjan (Cumberbatch?), itselläni on ollut se jo vuosia. Siinä on niin ihania kuvia, että niihin uppoutuessa melkein unohtaa hengittää.. ;)

Napsanakkeli kirjoitti...

Jantiina: Eilen illalla laitoin pojan nukkumaan, istahdin sohvalle ja uppouduin tuohon Puhdas tyyli-kirjaan. Olihan siinä ihania juttuja! Ei vaan ole hyväksi tällaiselle talokuumeiselle tuommoiset kirjat: hyvä kun en yöllä lähtenyt uutta taloa etsimään :)

Jantiina kirjoitti...

Tätähän se on tämänsorttinen hulluus.. ;)

Blogissani on muuten sinulle haaste!

Sanna kirjoitti...

Kaunista. Mukavan oloinen blogi sulla, taitaa päivittyä mun suosikkilistalle =)
terkuin Hapsis YSViltä

Napsanakkeli kirjoitti...

Moi Sanna!
Kiva kun piipahdit! Kävinki jo vastavierailulla ja varmasti tulen blogiisi uudemmankin kerran kun niin kivoja juttuja sieltäkin löysin :)