keskiviikko 11. helmikuuta 2009

Polvareita

Aikapäiviä sitten vihjaisinkin tehneeni "melkein-bintje-sukat". Nyt viimein sain ne pääteltyä ja kuvattua :) Lanka siis beigeä Kotiväki-lankaa ja ohjeena mulla oli Jatan Bintje-sukat. Vaikka kuinka yritän tehdä ohjeen mukaan niin jossain vaiheessa sovellan kuitenkin... Siispä omiini tein yläreunaan satiininauhalle rei´ät ja kantapää ja kärkikin tuli tehtyä oman pään mukaan. Vaikka ohjetta sovelsinkin niin kiitos silti Jatalle hyvästä ohjeesta!


......................................
Toiset polvisukat tein pienempänä versiona mun kummitytölle synttärilahjaksi! Meinasin tehdä kuvion bintje-sukkien mallilla mutta halusin mallin vielä yksinkertaisemmaksi ja siitähän tulikin sitten ihan erinäköinen. Tykkään lopputuloksesta kovasti ja toivotaan että sukat ovat kummitytölleni passelin kokoiset!8 kommenttia:

TytyK kirjoitti...

Ai miten kauniit! Ai ku riittäs kärsivällisyys ja taidot tuollasten tekemiseen.

Jatta kirjoitti...

Hienot! Tosi nätit tuli, vois modata itsekki sit ku taas polvisukattaa ;D

Napsanakkeli kirjoitti...

Kiitoksia kehuista. Tuosta TytyK:n mainitsemasta kärsivällisyydestä sen verta että ensimmäinen melkein-bintje-sukka kyllä valmistui hurauksessa mutta toisen sukan varsi tuntui huomattavasti paaaaaaljon pidemmältä :)

Villakiana kirjoitti...

Voi kuinka kauniita sukkia!

Helinä kirjoitti...

Ihania ovat :) !!

Jantiina kirjoitti...

Ihanan suloiset ovat!!

Napsanakkeli kirjoitti...

Kiitoksia kiitoksia :)

Unikuu kirjoitti...

siis tosi elegantit sukat. olisipa kärsivällisyyttä ja aikaa tehdä tuollaiset. miestä varmaan piristäisi tuollaiset sukkanauhaversiotkin ;)